Monday, January 28, 2013

PhD in 'Bos Isler'








Yukaridaki duvar aynasini bugun indirimde gorunce aklima ilk gelen Princess Beatrice ve Royal Wedding de taktigi o meshur sapkasi oldu. 


Bos islerde uzerime tanimam...








Wednesday, January 23, 2013

'Almazsam olecegim' ruh hali


Bir heves alinmis ve maximum 3 kez giyilmis siyah topuklulari yarindan itibaren hergun giymeye kalksam en az 2 sene idare edebilirim. Ama genede 'siyah topuklu bir ayakkabiya yapilan yatirim bos yatirim degildir' deyip, kendimi kandirarak yukaridaki fistik icin olup bitiyorum. Soguk ve karli hava sartlarina ragmen, hafta sonu senin icin en az 160 km yol yapacagim bebegim!!!Bekle beni, kavusmamiza cok cok cok az  kaldi.  


Monday, January 21, 2013

Düzen








Fonksiyonelmis gibi gorunen, ama gardropta igrenc bir goruntu yaratip herseyin oldugundan daha fazla yer kaplamasini saglayan gereksiz Ikea urunlerinden bir tanesi de sol tarafta gordugunuz Ikea Komplement. Uzerine ipek esarp veya kravat asmadikca dolaptaki duzeni saglamasi nerdeyse imkansiz. (Ya da ben kullanmayi bilemiyorum, o da olabilir:)) Ama sanirim yalniz degilim! Bakin adreste (tik tik) bu bahsettigim gereksiz urunden Christmas Charm Holder yapmislar! Ikea'nin  Komplement gibi gicik oldugum bir baska urunu de pantolon asacaklari. Ikisinide kullanmayi sevmiyorum-beceremiyorum!