Friday, March 22, 2013

John Masters Organics Shine On


Seffaf, jole kivaminda, sacta agirlik yapmayan, yaglandirmayan, naturel sac bakim kremi. Ben ilk kavanozu yariladim ve cok cok memnun kaldim. Bundan sonra da  kullanmaya devam etmek istiyorum. Highly Recommended!

Yapmayin Etmeyin...

Sanal ortamda cocuk fotograflarinin altina, veya sanal olmayan bir ortamda mesela arkadas toplantisinda, el kadar bebeklerinizi/cocuklarinizi birbirinize gosterip 'Senin oglani bizim kiza yapalim, besik kertmesi olur...Hihahooo' veya 'Teyzesi, kizin olsa ogluma verir miydin?' tarzi gerzek yorumlar yapmayin. O sakalari okudukca/duydukca sizin yerinize ben utaniyorum.

Mantikli davranan, en cool arkadaslarim bile anne olunca, bu sacma sakayi yapiyorlar. Anlam veremiyorum. Cocuklardan soguyup sevimsiz bir insan oluyorum.

(Ohhh..Bu gece deli gibi cemkirme modundayim sinir oldugum seyler hakkinda arka arkaya 45 tane post yazabilirim.)

Gicik!



Bir sehri ilk kez ve sayili gün ziyarete gitmis bir insanin, o sehirden döndügünde girdigi  'Biz orayi turist gibi gezmedik, sehrin hic bilinmeyen yerlerini kesfettik' tribini gördügüm zaman kendisine defolup gitmesini rica etmek istiyorum. 

Hayir anlamadigim birsey var, daha once hic gormedigi yepyeni bir sehre gidip orayi bir turist gibi ziyaret etmekten daha dogal ne olabilir? Paris'e gidip Champs Elyses'i gormeyi banal bulan onun yerine Paris'in kus ucmaz kervan gecmez caddesinde yedigi pizza margaritanin muhtesem oldugunu iddia eden insanin 'Ben herkesten cok farkliyim' cabasi bende kafa atma istedigi uyandiriyor.








Monday, March 04, 2013

L'immortel

Bu filmde en sevdiklerim Tosca'dan 2 tane aryanin kullanilmasi ve Charly Mattei'in kediyle beraber mangal yaptigi sahneydi...Jean Reno'nun yanagindaki yag dokusuna kadar gorebileceginiz, bol silahli ve kanli bir mafya filmi...
L'Immortel (Soundtrack)