Monday, January 17, 2011

Drew Hurremmore

An itibari ile muhtesem yuzyilin ilk bolumunu izlemeye basladim. "Ya bu Hurrem'i nerden biliyorum?" filan olunca actim okudum ki, kiz megersem diziye Almanya'dan geliyormus ve adi Meryem Uzerliymis ve hicbir Turk dizide de daha once oynamamis.

Yalniz sonra kafamda birsey "zink" etti. Bu Meryem bildigin Drew Barrymore'un kopyasi gibi degil mi?Haksiz miyim?Sizce de bizim Hurrem, Drew'a benzemiyor mu? Bana ilk basta kucuk kiz kardesi deseler inanirdim valla:)))) Hik demis burnundan dusmus sanki :)))


Drew

Hurrem



4 comments:

Anonymous said...

Yok beee.
Drew tam avrupai bi güzel ama bu hürremde bi şey vr,nasıl diyeyim bi avam surat.
Yüzünde bi oransız duruş nasıl desem nasıl desemmm
hah tam anlamıyla "patateslik" var.Evet evet patates gibi.Dün akşam daha dikkatli izledim evet hoş ve güzel denebiliyor kıza ama çenesi çok önde ve kocaman yani bizim oraların tabiryle "çal çene".Ha sülümanın aklını başından almıyor mu alıyor hele o kuru kasnağa dönmüş karısının yanında böyle etli butlu o şuh halleriyle orası ayrı ama ben öyle aman aman vaşşş diye beğenemiyorum bu hürremi patatesliğinden dolayı.(Bayıldığım bloger olan Deli Müge'den sana geldim,slm bu arada)

Biyo

Kız kıza toplandık said...

AA..inanmiyorum. Biyonik kedi mi yoksa :)) Cok sevindim sizi burda gordugume :)) Buraya comment biraktiginiza da:))

Ne yalan soyliim bu kadar detayli analiz etmemistim...Ancak, ikinci bolumde hurremin fatih urek tarzi eller onde capraz, yilan dansi yapisi ve belini bukemeyisi bende artistik acidan bir hayal kirikligi yaratti. yastiklari havaya firlattigi "fiuu" diye garip sesler cikardigi ana deginmiyorum bile:))

Miss Muge ye Muge Worcestershire'a bende bayilirim. Cok sevdigim, kendimden buldugum bloglardan biri :)))

Bu gece ucuncu bolumu izledigimde ceneye bilhassa dikkat edicem :D

Hep bekleriz :)) Yine geliniz...

Sevgiler.

defne said...

aaaa lütfen, drew'in gönlümüzdeki yeri ayrıdır. hürrem ayrı bir şişman surat. hakkaten anonymous iyi bir benzetme yapmış, patates surat :)))

Kız kıza toplandık said...

hehe dogruymus evet...sanki bu hurremin yuzu biraz daha bir kalp bicimliymis :D :D