Monday, January 17, 2011

Tarihle yuzlesme ani

Size bunu yapmak istemezdim ama Rimirimiley diye bir sarki vardi...Duydukca tuylerim diken diken olur hala daha. Gece gece nasil aklima geldi yemin ederim ki bilmiyorum. Ben hatirladim, size de unutmamaniz icin hatirlatmak istedim :))) Kufur etmeyin lutfen:) Guzel commentleri asagi birakabilirsiniz :)))

5 comments:

Anonymous said...

Tekrardan merhabalar :)
Tarihimiz bu ve bunun gibi birçok işkence yöntemiyle dolu. Bu bir reklam, bir dizi,bir ünlü vb. de olabilir.Bu bayan da işkence şarkıları dalında Ajdar'dan sonra gelecek bir isim bence.
(Moda tarihiyle ilgili bikaç yorum bırakmıştım size, bu adresteyim bilginiz olsun:) )
Sevgiler...

Kız kıza toplandık said...

Gulseren hakkinda dediklerine sonuna kadar katiliyorum. Bu bayan bir sure turkiyeye donememisti sanirim bu sarkidan sonra :)))

Evet dun gece farkettim, ve hemen takibe aldim blogunu :)) Heyecanla gelecek yazilarini bekliyorum.

Sevgiler!

hay sana ne said...

2000lerin başlarında bu kızcağızı Paris'te seyretmiştim. Notre Dame kilisenin yanında yer altında, genç konservatuar öğrencilerinin çıktığı bir barda dinlemiştim. her milletten bir sürü pırıl pırıl genç ile gösteriler yapıyorlardı. Çok beğenmiştim. ama bu facia :)

Kız kıza toplandık said...

yanlis anlasilmasin kendisine muzik bilgisine birsey demek istemiyorum. benim haddim degil zaten. belkide cok iyi bir alt yapisi var, bilemem. ama rimirimiley'in kotu oldugunu anlamak icin otorite olmamiza gerek yok sanirim :)simdi ne yapiyordur acaba?

hay sana ne said...

kötü demek, iyimser yaklaşmak bile sayılır rimiye :)