Tuesday, June 28, 2011

Bir kadinin utanmasi gereken an...

...soyunma kabininin icini kokarca gibi kokuttugu andir. Insanin indirim zamani o dukkanlara giresi gelmiyor.

Bu pasakli kadinlar nerde yasiyorlar? Hani bahcede, tarlada capa yapsalar anliycam ama kendileri bile farkinda degil ya ben ona yaniyorum...O igrenc kokuyu dusununce bile benim icim kalkti, acaba partneri nasil bu kadinlarla birlikte oluyor onu kestiremiyorum. Tahminimce partnerinin burnundaki koku almaclari bozuk.

Gun sonunda o kadinin benim almak istedigim kiyafetleri denemis oldugu aklima geldi. Oldugu gibi aldigim 3 parca seyi, bekledigim kuyruga ragmen biraktim. Insanligimdan nefret ettim diyeyim...Siz anlayin, o kadar yani! Mantari mi vardir virusu mu vardir? Birgun dayanamayip kokan insanlara uyarida bulunucam ama dayak yemekten korkuyorum. Iyyyyyyy!!!

8 comments:

safir said...

KESİNLİKLE KATILIYORUM BİRDE BAYANLAR TUVALETİ PİS OLMUYORMU IYY :( BİDE ERKEKLERE PİS DİYORUZ.

Kız kıza toplandık said...

ya bilmiyorlarki temizlik aslinda kendileri icinde onemli...

mesela ayakkabi almak istiyorlar, hooop bulduklari gibi ayakkabiyi ayaklarina geciriyorlar...

be kadin! senden once 100 kisi gecirdi ayagina o ayakkabiyi...git bir ince corap giy bari..hani onlemez ama genede bir nebze...

valla temizlik krizine giriyorum bunlari gorunce...olsem ayakkabi aldigimda icini camasir suyu ile silmeden giymem. kimbilir benden once kac mantarli insan giydi...iyyy icim gene fena oldu.

daha boyle bir ton sey var aslinda...kadinlar pis varliklar!!!

Anonymous said...

Safir'e katılıyorum. Kadın tuvaletleri çok pis oluyor. kedi bile pisliğini örtüyor, bunlar pedleri falan öylece atmıyor mu, ne rezillik. Kimi kadınlar, bok içinde badem kadın. Uydurmuyorum, deyimler sözlüğünde var böyle bir laf.

Kız kıza toplandık said...

muge yeni bir post yapmak istiyorum ama gercekten midem agzima geliyor bunlari dusundukce...blogta pis seyler yazmak istemiyorum.

mesela cok dikkat ettigim birsey: sicaklar geldi, ip askililar cikti. bazi hanim kizlar, sutyen askisinida gosteriyorlar bu ip askililarla...tamam ok. askisiz sutyeni rahat bulmuyorsundur, takmamissindir.cift aski olsun sorun degil...

ama arkadasim o sutyenin rengi donmus kirden ya.nasil o sutyeni gosterebiliyorsun sen?bu nasil bir rezilliktir. hadi beni gec,ben zaten psikopata baglamis biriyim, detaya dikkat ederim ama senin kendine saygin yok bence.

nasil olur o kirli is camasirinin tenin degmesine musade edersin.

o sutyen oyleyse artik diger baska camisirlarina deginmiyorum...Kusucam yemin ederim. Direk tuyuyorum boyle insanlarin yanindan. Kendine saygisi olmayan pis insanla hic isim olmaz.

NzN said...

bu aralar herkes pisliğe takmış durumda :)
malum yaz gelipte bütün kokular buram buram havalanınca insanın midesi de kalkıyor!!

temizlik insanın içinde olacak kardeşim, yoksa ne anlatırsan anlat bana mısın demezler!!!

NzN said...

bu aralar herkes pisliğe takmış durumda :)
malum yaz gelipte bütün kokular buram buram havalanınca insanın midesi de kalkıyor!!

temizlik insanın içinde olacak kardeşim, yoksa ne anlatırsan anlat bana mısın demezler!!!

DenizasToysJoys said...

Çok haklısınız! Yaz geldiğinde ben günde en azından 3-4 defa duş alıyorum evde durduğum halde. Bazı insanlar öyle kokuyarlar ki.... Sanki sularımız kesik...

Kız kıza toplandık said...

Nzn: kesinlikle nazan! insanin icinde olmali. yoksa calisan bayanmis, zamani yokmus vs. gibi laflara katilmiyorum. sen evini kendini temizlemek icin bir hafta beklersen, arinmazsin tabiki. oysa hergun-hergece minik minik evin bir tarafina baksan, evinde kendinde temiz kalirsin. annem bizi "evini temiz tut misafir gelir, kendini temiz tut olum gelir" mottosuyla buyuten biriydi (domestic teyze mode on:)))

deniza17: ben an itibari ile 19 derece hava kosullarina sahip yagmurlu bir ulkede yasiyorum. bu kadin ona ragmen kokuyordu. anla yani. hani izmir gibi 40-45 derece olsa artik bu kadin uzerine sinek ilaci filan sikmak lazim.

off kizlar, birde boyleleri kiymete binmiyor mu deli oluyorum. (desperate, evde kalmis mode on :)))