Saturday, June 18, 2011

Coins...


Elimde gittigim veya hobi olarak bulup topladigim degisik zamanlara ait, farkli ulkelerin metal paralari var...Bunlari cool bir sekilde yeni evimin dekorasyonunda kullanmak istiyorum. Ne yapabilirim hic bilmiyorum. Senelerden beri, bir kutuda toplanmis yuzlerce metal para...Internetten asagidaki gibi bir fikir buldum ama bunu uygulamam cok zor. Cunku her para identik degil maalesef. Daha farkedilir, sergilenebilir, yaratici bir yol ariyorum. Fikri olan??? Bir yol bulamazsam senelerden beri kolilerde agirlik yapan bu paralarin hepsini aticam...Yanimda yayinti tasi tasi nereye kadar?



4 comments:

Unknown said...

bir arkadaşımda aynı dertten müzdaripti. ben de kendisine plexiglas ın içine serpiştirip güzel bir sehpa olarak kullanabilirsin demiştim. gerçekten dediğimi yaptırdı ve inan harika duruyordu. açılır yapmıştı. oldumu içine ekliyordu. araya kağıt paralarıda eklemişti. bir dene istersen.

Kız kıza toplandık said...

pelin benimde aklima geldi sehpa olayi birde bunu gordum:

http://www.hardwaresphere.com/2009/05/28/coin-bank-doubled-as-room-divider/

gerci resimdeki room divider biraz estetik olabilirmis..metal ayaklari ve o koca asma kilit hic hos olmamis.

Haril haril dusunuyorum...Kullaninca kesin burdan post yaparim zaten:)))

Anonymous said...

benimde böyle bir kolleksiyonum var...:)sehpa fikri gayet başarılı aslında..:)

Kız kıza toplandık said...

Anonymous: birsey yapamadim bu coinlerle maalesef...tam aticaktim, sonra kiyamadim da:))) bakalim ne olacaklar? plexiglas isinden kim anlar nerde bulurum bu ustayi bilmedigimden, gene koydum bir kosede bekliyorlar. sen bulursan birseyler banada haber ver :)) sevgiler!