Tuesday, June 28, 2011

woman of the day


Christine Lagarde, bugun IMF'in ilk kadin baskani secildi... Ne kadinlar var goruyor musunuz? Ben evime giren parami yonetemezken, Lagarde dunyanin parasini yonetecek. Bravo valla!

Ps: Tarzida cok hos bana kalirsa...Kisa gri saclar, yesil gozler, bronz bir ten...

(Haha!Iste bu kadar da yuzeysel olabilirim! Sen kalk IMF baskani secil, sonra kisisel bir blogta "himm hosmus aslinda..." filan diye hakkinda yorumlarin ciksin. IMF'i bosver sana birsey olmasin Lagarde :)))

9 comments:

Yasemin said...

Ben kendi parami yonetemezken... lafin var ya tam benlik! Ayrica, sen git IMF baskani ol sonra blogda hosmus diye yorumlar yapilsin demissin ya cok samimi buldum:)

Yasemin said...
This comment has been removed by the author.
Kız kıza toplandık said...

haha sagol lulucum...

Sonradan ogrendim Paris Institut d’études politiques'i bitirmis, Baker & McKenzie'de calismis...
vay dedim...hem guzel, hem kariyer hemde 2 cocuk sahibi. Gel gor ki ekonomi bilgisi cok yok diye spekulasyonlar var internet sitelerinde.

Ister misin bu kadinda bizim gibi ciksin ve imf'yi batirsin :D hahahaha!!!

olmaz mi? bence hersey olabilir :D

Anonymous said...

Okuduğum bir makaleye göre çalışan kadınlar kendilerini, saçlarını boyamak zorunda hissediyormuş. Competition hesabı. Saç boyamamak, bambaşka bir özgüvendir.

Kız kıza toplandık said...

muge bilimsel arastirmayi bilmiyorum fakat dikkat etmemiz gereken bir husus daha var!

kadinin saclari ayrica kisacik! yani bu durumda hem kisa hem boyasiz hemde kendisine yakistirmis. yani kadinin diger adi ozguven diyebiliriz :)

umarim isi kivirabilir de, sonrasinda olabilecek bir takim basarisizliklari cinsiyet olayina baglamazlar :)))

Müge Hestbaek said...

bence bu kadın saçlarını beyaza boyuyor. hatta üzerine de cila çekiyor. umursamıyormuş gibi yapıp acayip kasarak kendini olaya adamış pozlarına yatıyor. kısa saç da 'kadınım diye beni ezemezsiniz.' demeye çalışıyor gibi. çok sağlam bir PRcısı olmalı. para yönetme konusuna gelince; yönetemeyini yönetirler. ben de beş kuruşumun hesabını zor yaparım :( sonra böyle teyzeler gelir, memleketimi söğüşler. olay budur kızlar :))

Kız kıza toplandık said...

yok artik muge! saci beyaza boyama diye birsey olacagini hic sanmiyorum!!!eger oyle birsey varsa bir yasima daha girdim.

Müge Hestbaek said...

happy birthday o zaman tatlım :) tabii ki var :) hatta mor/mavi cilalısı, gri cilalısı, hatta pembe cilalısı bile var :) entelektüel görünmek isteyen orta yaşlı kadının baş tacı, beyaz saç boyası!

Kız kıza toplandık said...

muge, evet arastirdim bende sen oyle deyince hakliymissin. oysaki ben gri saci, dogal filan dusundugum icin seviyordum ama artik kuskuyla yaklasacagim gordugumde.

tuturellacim, kadinin burnu fazlaca kemerli belki o rahatsiz etmistir...onden degil ama yandan masallahlik bir burnu var. genede sevdim ben ya, bilmiyorum, dusun sonucta benim hayatimda yapamayacagim birseyi yapacak...karizmasi yeter sanki :D neyse bir icraatlarini gorelim :)))