Tuesday, June 14, 2011

Yapaysin Angelina!!!

Dunyanin en meshur aktivisti (!!!kok, kok reklam kok!!!) Angelina Jolie, LV'un "Core Values" kampanyasi icin Annie Leibovitz'in (ki cok severim bu kadini) objektifinin karsina gecmis ve yukaridaki pozu vermis. Bende haberlerin yalancisiyim. LV'un baskan yardimcisi Pietro Beccari'de demiski Angelina Angelina olali hic bu kadar gercekci gorunmemisti!!! Hahah Bu mudur gercekci poz? Bu kadar yapay, cizilmis gibi duran, filtre ustune filtre yemis bir foto daha gormedim ben. Hatta altinda yazilanlari okumasam, kimin cektigini bilmesem, bir ressam Angelina'nin resmini cizmis filan derdim. Olmamis diyor, diger fotograflari gormek ve cekistirmek icin can atiyoruz :)))

12 comments:

Gulcin said...

ama simdi kadin guzel :)

Anonymous said...

Sabah gazetede de gördüm, bugün bir ara ben de bunun hakkında birşeyler yazacağım. :) Ama hakikaten yani; yok çok doğalmış, yok makyaj yokmuş vs vs... Peh, yersen!

Kız kıza toplandık said...

gulcin, benim bu kadini sevebilmem icin beckhamlarin yaptigi gibi "victoria beckham coming to america" tarzinda birseyler cekmesi, youtube'a upload etmesi lazim...cok soguk geliyor bana, oyle olunca guzelligini pek takmiyorum angelina'nin. hahayt..cok uzulecek bak simdi boyle dedigim icin :)))

muge ben bu postu gece yazdim...sabah bir baktim, herkes cekimlere, angelina'ya filan ovguler dosemis. sinir oldum biraz...neden durust ve objektif olmuyoruz anlamiyorum. bakalim sen diyeceksin, merakla bekliyorum :))

ikinizide optum!

Anonymous said...

Öteki blogumu okuyor musun bilmiyorum, o yüzden link veriyorum. Miss Müge'de yazmadım çünkü. :)

http://mugeatalay.blogspot.com/2011/06/siem-reap.html

Kız kıza toplandık said...

askolsun muge...ben obur sincabi bile biliyorum :)))) tum bloglarinin takipcisiyim :)))

Anonymous said...

Ha ha ha, doğru! Obur Sincap! :) Oranın akıbeti ne olacak, henüz belli değil.

Mayka said...

aynen resim zannettim

Kız kıza toplandık said...

muge, merakla bekliyorum!!!takipcinim ona gore...

mayka, sevindim valla tek olmadigima :D

Kız kıza toplandık said...

tuturellacim tam zamaninda yetistin!!!

asil senin fikrini almak isterim, turk bloggerlarin bu resme olup bitme ve bayilmalariyla ilgili...herkes mi sevdi bu cekimi diye komplekse girmisken, seninde benim gibi dusundugunu gormek beni sevindirdi...

buarada o kadar konusmusuz ki angelina tr'e geliyormus :)))) bence benim postumu duydu ve kendini gostermeye geliyor...haha bilmiyor ki tr'de yasamiyorum :p

Modagrafya said...

Biraz daha zorlasalarmış dergilerdeki vb. vahim Photoshop hatalarını konu eden Photoshop Disasters sitesine kapak olacakmış (www.psdisasters.com)

kibarmozom said...

çok süslü falan giyinmemiş, gayet sade ev hali gibi ya. ondan doğal demişlerdir :D

Kız kıza toplandık said...

Istanbul's Finest, valla dun hurriyetteki fotolarini gordum, yuzu alni kiris kiris...dedigin gibi kesin photoshop var.

kibarmozom, haha olabilir. ayaginida ciplak gormus olduk :)) ( allah icin kucuk ayakliymis:) 40-41 giymiyor belli :))