Sunday, January 01, 2012

Iki resim arasindaki ortak nokta: Samimiyetsizlik

Benim icin, bir diktatorun arkasindan yirtinircasina aglamanin samimiyetsizligi ile yeni yila yirtinircasina mutlu girmenin samimiyetsizligi esdeger...
Samimiyetsiz oldugu kadar da pek bir guluncler...

4 comments:

Anonymous said...

Canim yeni yilin kutlu ve mutlu olsun : )

Yilbasi iyi hos ama abartmamak lazim dedigin gibi, sonucta ömür geciyor, ama bana bakmamak lazim belkide, genc ken bile dogumgünlerimdede sevinmezdim, yaslaniyorum diye hic keyfim olmazdi ; )

Kız kıza toplandık said...

Seninde mutlu olsun Viva:)

Inanir misin bende hic sevmem dogum gunumun kutlanmasini. O gun cep telefonu-telefon- bilgisayar herseyi kapatip kacasim gelir. Ciddi ciddi strese filan girerim, dogum gunumun sabahi. Hayir otistik bir insanda degilim ama luzumlu luzumsuz herkesle ayni gun konusmak beni acayip strese sokar :))

Anonymous said...

KKT,
al benden de o kadar! Tanıdığım herkesle aynı gün devamlı aynı şeyleri konuşmak beni de o kadar yoruyordu ki. Yalnız millet huyumu suyumu anladı galiba, şimdi çok fazla insan aramıyor. Vallahi hiç üzülmüyorum. Bir de şahsi fikrim, 30 yaşında çocuk gibi pasta kesmeli, mum üflemeli doğum günü komik oluyor. Pasta yemek istemediğim müddetçe pasta da kesmem.

Kız kıza toplandık said...

Haha!Muge Turkiye'de gene iyi. Almanya'da dogum gunu sahibi (ozellikle ofiste) kesin bir pasta- kek -corek yapmali veya kahvalti filan vermeli.

Sirf bu yuzden yeni basladigim iste, kimselere dogum gunumu soylemedim :)) Gittigi yere kadar boyle idare edicem:)))

Eski is yerimde, 1 ay oncesinden millete ne yapmaliyim diye strese girerdim valla :) Dogum gunu sabahimi mutfakta, sabaha birseyler yetistirmek uzere gecirdigim cok olmustur :)))