Monday, April 25, 2011

Tuvalet masasi uzeri aksesuarlari

Yaz geliyor, havalar isiniyor ya, maviler, turkuazlar aklimi basimdan aliyor...Buna birde son zamanlarda depresen porselen ve aksesuar askimda eklenince, iyice yoldan ciktim ki sormayin.

Asagidaki parcalar, beyaz lake bir tuvalet masasi uzerinde baharla beraber yerlerini alsalar guzel olmaz mi? Yatak odasindaki koltuk ustune de su ipek yastik cok sik gider...Normalde hersey takim olsun diye deliren duzen manyagi bir insan olmasamda acik renklerle doseli bir yatak odasini senlendirecek parcalar olduklarini dusunuyorum...Ayyy...Insan bir tabaga yastiga asik olabilirmis demek :)))



tresor plate


tresor box







4 comments:

Anonymous said...

sizin orda deniz olmadığı için, bu parçalar sizin odaya gitmezmiş. birde ipek yastığa sen iyi bakamazmışsın.bakım ve özen gerektirirmiş :)))

blg,mcx

Kız kıza toplandık said...

evet bende deniz olayini dusunmedim desem yalan olur. yazlik eve daha hos gider. ama napiim deniz mi getireyim?? :D hahaha. ipek yastik olayinda da haklisin, ama yaz dekorasyonunda kullanacagim bunlari...hep ortada durmayacakalar zaten...en kotusu senede bir defa kuru temizlemeye gider. benden de mcx bilgili bilge hanimcim, konusalim bugun-yarin...

Barbygirl_here said...

Ama bunlar cok guzellerrr ^_^

Kız kıza toplandık said...

benimde icim gitti feha fezacim :)) Ama sonra icimede kurt dustu sanki cok yazlik ev icin diye :D