Tuesday, November 22, 2011

Orumcek


Simdi bana kalkip, 'Amaaaan!!! Donmus orumcek agini mi fotografladin? Ne var ki bunda?' diyebilirsiniz ancak bende size bu fotografin -5 derecede cekildigini hatirlatmak isterim :)) Bu sogukta, ben bile kac kat giyinmis hayatta kalma mucadelesi veriyorken, bu nasil mutant bir hayvandir gercekten ogrenmek istiyorum. (Agin yazdan kalmis olmasi nerdeyse imkansiz!)

Calistigim yerin sikca kullanilan deposunun kapisini istila etmis bu donmus orumcek agi, bana bir internet sitesini ve orda gordugum animasyonu hatirlatti.

Orumcek aglarinin sekilleri, orumceklere verilen bagimlilik yapici maddelerle degistirilebiliyor. Yani, LSD, esrar veya alkolle kafasi guzellesen orumcegin, ordugu agda ilginc ve guzel olabiliyor:))) Ilgili animasyon ve orumceginizi istediginiz maddeyle beslemek icin linke tiklayiniz. (Ben esrari ceken orumcegin uyuyup kalmasi kismini cok seviyorum:))

Merak ettigim sey ise su...Bagimlilik yapici madde verilen orumceklerin soguga olan toleransi da olculuyor mu? Cunku sahsi fikrim yukaridaki agin sahibinin vodka sever bir orumcek oldugu :)))

Isvecli bilim adamlarini bu noktada goreve davet ediyorum.

6 comments:

Gulcin said...

ben de sabah boyle orumcek aglari gordum resmen buz tutmus! diyecek soz bulamiyorum. animasyona da aksam bakaytim keyifli bir seye benziyor :)

Yasemin said...

Canim cok guzel bir fotograf olmus. Orumcek de sanatsal calisma yapmis:) -5 derecede bu fotoyu cekmeni de takdir ediyorum. Videoyu da simdi izliyorum

Gulcin said...

waw hakikaten iyiymis bu link cok tesekkurler :)

Kız kıza toplandık said...

Gulcin... Aksam evde birde sivrisinek gordum. Bu havada nasil oluyor sinek-bocek yasiyor anlamis degilim. Gercekten dumur oldum.

Lulu, ovunmek gibi olmasin ama cidden, kolay degil -5 derecede fotograf cekmek :p Animasyonda da hangisini seveceksin bakalim :)

Anonymous said...

Vay canına, fotoğraf süper! Kim diyecekmiş çeke çeke bunu mu çektin diye, alnını karışlarız valla. :P

Kız kıza toplandık said...

Cok yasa sen Muge!Ben zaten bilirim ki benim okuyucum, beni sever:)

Ancak fotografi cekerken,'Manyak mi bu kiz?' diye bakan isciler vardi ki, bakislarindan cok utandim :) Onun psikolojisiyle bu lafi ettim sanirim :)