Tuesday, January 24, 2012

Pasta Servisi...

Bu tasarima bayildim!!!


Bu alet, bugune kadar 'Aman pastanin sekli bozulmasin! Aman masaya birsey dokulmesin!' diye strese girmis bunyelerin kurtaricisi! Magisso'dan cikmis bir de tea mug var ancak benim gibi sakarlar bardagi kullanirken biryerlerini yakabilir...

9 comments:

Anonymous said...

Ooo bayıldım valla! Ben de istiyorum! Yalnız çay olayı bana da gelmez, nasıl dökerim belli değil. Bu Magisso markasını hiç bilmiyordum, güzel bir şeymiş. :)

Kız kıza toplandık said...

Muge youtube'dan magisso magnetic sinkware: sponge holder ve cloth holder larida gormeni tavsiye ederim. Onlarda cok fonsiyoneller.

Anonymous said...

Çoktan izledim bile. :)

New York Turca said...

Bende bayildim! o kadar ugrasirsin tam tabaga koyacakken yan yatarya o pasta dilimi gelde delirme! bu hakkaten super bisi almaliyim. yalniz video olmasaydi gorsem bile anlamayacaktim ne oldugunu hayat kurtarir oysa ki ne iyi ettin ekledin ;)

Kız kıza toplandık said...

NY turca, evet simdi sen soyleyince bile bak sinir oldum. O pasta dilimi hayatta duz durmaz.

Ancak benim aklima takilan bir nokta var, sanirim bu alet sadece boyu cok yuksek olmayan pastalar icin. Her pastayla kullanilir mi kestiremiyorum.

SvGLove said...

Ben bununla da bozarim ki:P

Kız kıza toplandık said...

Sevgi, bence burdaki onemli trick, pastanin yuksekligi ve uzerindeki malzemeler :)) Ha tabi "kkt, pastanin seklini bosver, ben bekleyemem pastaya direk catal bicakla girisirim.." diyorsan o da ayri bir teknik tabiki :p :p :p

Müge Hestbaek said...

Bu süper bir olay sahiden. Amazon'dan aldım ben bunu. :) Sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum. :) Bakalım, göründüğü kadar fonksiyonel mi...

Kız kıza toplandık said...

Ooo Müge, ne güzel yapmissin! Güle güle kullan. Eger benim blogumda gördükten sonra aldiysan kullanirken de beni hatirla :)))