Monday, April 09, 2012

Hepimiz Angelina'yiz...



Su etegi Zara Online'da gorup cok begenmistim. Gidip, denemek, eger yakisirsa da almak farz olmustu. Etegi deneyip, kabinlerin onundeki aynalarda, ileri-geri yuruyup bir-iki tur attim. Sonra etege soyle bir baktim...Insan bu etegi giyince sag ve sol taraftaki yirtmaclardan illaki bacaklarini cikarip gosteresi geliyor. Etegi giyer giymez otomatik olarak yuruyusum de degisti, bacaklarim govdemin onunden hareket etmeye basladilar.

Bu durumda Oscar'da bacaklarini gozumuze sokan Angelina'nin kulaklarini cinlattim. Suc sende degilmis Angelina, meger yirtmacli etek giydiginde bacagi gosterme durtusu, biz kadinlarin genetiginde varmis.



Peki etegi aldim mi? Hayir almadim cunku sahsi gorusum etegin hakkini sadece 1,75'ten uzun ve zayif kadinlarin verebilecegi yonunde...

8 comments:

Özlemden said...

evet bence de bu etekler uzun boylularda güzel duruyor:)))

Kız kıza toplandık said...

Ozax, valla bende oyle dusundum, hakkimi daha uzun bayanlara devrettim :))

New York Turca said...

Etek baya iddaliymis rengi de cok hos ama bende giymem yani :) giyemem degil giymem :p 1.75 e daha cok var

Kız kıza toplandık said...

NYT, ay evet etegin rengi sahaneydi. Pek severim boyle renkleri :) hele birde lacivert bir triko ile kombin yapmistim ve o iki parca birbirleriyle cok uymuslardi. Benim boyum cok kisa degil aslinda ama maalesef tipik turk kadini olculerindeyim, o bakimdan bana cok gitmedi. Neyse cokta ihtiyacim yok bakarsan. Ev etek dolu, bu eksik kalsin :) Muck!

Gulcin said...

ben de okurken onu dusunuyordum kizkizatoplandik etek sahane de bende mundar olur mu acaba diye. sen denemissin benim denemem gerek yok o vakit gorusune sonuna dek katiliyorum :)

Kız kıza toplandık said...

Sagol Gulcin :)) Hele birde basen problemin varsa o zaman direk kac :)

Anonymous said...

160-5 boyuma ben o eteğin çiçek desenlisini batik'in yüzde elli indirimde aldım. Evet, bodurum; evet, o kadar güzel durmadı. Ama indirime karşı koyamadım! Eteğin içindeki astar kısmı beni biraz gerdi, yürüdükçe sanki yukarı çıkıyor gibi bir hali var. Çorap da giysen çiğ bir görüntü. Bir de sokaktaki insanların direkt bacaklarıma zoomlanan gözlerini ve 'aaa acaba içine bir şey giymemiş mi' teyzelerinin bakışlarını düşünmek bile istemiyorum. Aldım ve katlayıp dolabıma koydum. Sonuç; bir ay açım ve kenarda cesaret edemediğim bir eteğim var. En iyisi evde bir iki prova edeyim de, alışayım diyorum. :(

Kız kıza toplandık said...

Ah o indirimler ahhh...Ben sanirim gereksiz alisverisler konusunda daha iyiye gidiyorum. Artik oyle her gordugum seye atlamiyorum, olcup bicip tartiyorum.

Valla sen teyzeleri filan bosver, etegi direk giy. Bu eteklerin modasi seneye gececek benden soylemesi.

Almissin bari paran yabana gitmesin:))