Monday, May 21, 2012

Frenchli Melissa

Son birkac bahardir, Melissa alsam mi almasam mi diye ikileme girip, plastik babet icindeki ayagin terden vicik vicik olacakmis hissini aklima getirerek, bu ikilemden girdigim gibi cikiyorum.

Biraz once, yillik 'Acaba bu bahar bir Melissa mi edinsem?' moduma girip Melissa'nin web sitesinde gezinirken uzerimde ayni 'patatesli tayt' etkisi birakan asagidaki modelleri gordum. 



Peki birsey almayi dusunuyor muyum? Hayir, bu babetlerin bunyemde yarattigi travmadan kurtulmadan herhangi bir ayakkabi alisverisi yapmayi planlamiyorum.

6 comments:

emel said...

bu modellerini görmemiştim korkunç kendimi görmemiş varsayıyorum unutcam bunu. melissa babet kesinlikle tavsiye etmez bu kadar rahatsız terde vıcık vıcık olmasından ziyade sürekli ayağa yapışan acıtan maffeden bi ayakkabı daha yoktur aldığıma bin pişmanım.

Anonymous said...

Hiç sevmiyorum bu tarz ayakkabıları. Camper'ın da var buna benzer modelleri. Oysa ayakkabıda böyle arayışlara hiç gerek yok bence.

Kız kıza toplandık said...

Emel, bunu duydugum iyi oldu. Sanirim, Melissa dosyasi benim icin kapanmistir. Dun gece ufaktan Car Shoe'lara sempati besledim gibi. Daha 30lara yakisan bir tarz sanki:)

Müge, Iyyy...Bak sen deyince hatirladim. Hatta Camper'inkiler bagcikliydi. Onlardan da hic haz etmemistim. Camper'i da 1-2 modeli disinda cok sevmem zaten :o)

New York Turca said...

Bu cok kotuymus hakaten!
Ama plastik ayakkabi buyusune bende kapilmis durumdayim ne yalan soyliyim simdi :)
Gecen bi tane denedim nasil guzel, nasil hafif ve rahatti ama denerken ki zamanda bile ayagim terledi tamam biraz uzun denemis olabilirim ama butun gun ayakta kalma olasiligi var sonucta dimi?! Almadim sonra cok tatliydi ama bi daha gorsem bilemiyorum cok arada kalmis durumdayim.
Bak nasil bi kanayan yaraya parmak bastin KKT :)
Bide ayagimda resmini cekmistim arada bakiyorum ;)

Kız kıza toplandık said...

NYT, iyi ki almamissin. Ayak konusu cok onemli. Hele mantar filan kaparsa ugras dur sonra. Ayakkabida en kalitelisi olmali derim ben. Plastiklerin renklerine ve guzelliklerine aldanmayalim :))

★nasli_ said...

Ohaaa ya süperleeer !! :) Ama plastik gibi ayakkabılar bana yara yapıyor vuruyor yani :)
Blogun çok cici ! Takipteyim artık..
Ben de seni bekliyorum görüşmek üzere canım.
www.nzlsyn.blogspot.com