Monday, March 21, 2011

Yasaklansin...

Rica ederim artik, kot pantolondan canta yapmak gibi DIY projeleri ve buda yetmiyormus gibi asagidaki gibi bir cantaya sadece D&G diye 745 euro vermek yasaklansin. Bu olay 90'larin modasiydi yahu...Cidden hic hos bulmuyorum...Benim gibi dusunenlerse elime mum diksin :p
Hayir bu sene birkac marka ellerindeki kot pantlonlari degerlendirdi diye gene hortlayacak bu trend ondan... Ben o yuzden cok korkuyorum :))))




7 comments:

Barbygirl_here said...

Celebrity'leri oturmus,bunu dikerken dusunemiyorum :PPP
DIY yapanlar icin iyi fikir ama ben de pek ho$ bulmadim bu cantayi...

Kız kıza toplandık said...

aa ferah feza bak simdi aklima ne geldi :))

bundan yillar onceydi, sanirim sarkici izelin evine mi ne gitmislerdi. kocaman bir bufe yun doluydu:)) megersem izel (yanlis hatirlamadigimdan eminim) orgu ormeyi severmis :))) belli olmuyor bu celebritylerin ne sevip ne sevmedikleri :)))hic dusunmeyecegimiz kisilerin degisik ugraslari olabiliyor.

hem belki izel veya baska biri degil ama derya baykal'in boyle birseyi yapabileceginden hic suphem yok :)))) yapsinlar ama takmasinlar bir zahmet:))

cok optum seni :))

Anonymous said...

Bence de korkunç olmuş yaa.

Kız kıza toplandık said...

kalplerimmiz birmis :)) bende az once sizin blogta geziniyordum miss muge :)) bencede bitsin artik su kottan canta yapma sevdasi...

NzN said...

aman ne de güzel demişsin yaa!!!

Kız kıza toplandık said...

Nzn, valla cok sevindim herkesin nefret ettigi birseyi dillendirdigime...

Asil simdi birde tahta sapli cantalar hortlayacakmis diye duydum.

Onlarda 90 larin modasiydi...bir kac kaliteli marka bu tahta saplari cantalara taktiktan sonra daglar taslar mika ama ahsap sapli gorunuslu canta ile dolmustu..

dur bakalim daha neler gorucez...ah su moda yok mu???

bir post geliyor onlada alakali...beni izleyin anacim!

PAPİŞ STYLE said...

Kesinlikle Jean'den çanta iğrenç.İster DG ister LV olsun hatta bedava bile verse bu markalar ben de almayayım.Bana göre jean sadece pantolon olarak güzel.Ben öyle kot monttu, kot gömlekdi onları da sevmem yani.