Friday, February 24, 2012

Gereksiz

Eger bu fotograflarda Paul Rudd yerine Jennifer Aniston yerlerde surundurulse, yuzune ayakkabi ile basilsa, bogazina ip gecirilip dizleri uzerinde comelse kadin orgutleri hop oturup hop kalkmaz miydi? Bu tarz ayrimciliktan nefret ediyorum.







9 comments:

New York Turca said...

Hemde ne gereksiz nedir yani simdi bu! Gene kadini assagilamis olmuyor mu tam tersi tabi ki olamaz bu fotograflarin. Adamin o hallere dusmesi ayri igrenc Jennifer'i severdim de ben

Yasemin said...

Bencecok haklisin, tam tersi olsaydı herkes ayaklaniri

Kız kıza toplandık said...

New York Turca, yok yanlis anlasilma olmasin, ben tersi olsun demedim. O hali de cok cirkin ancak fotograflara bakinca, sanki burda kadin bir zafer kazanmis,mutlu, erkekte ise sasirmislik havasi var. Genelde erkegin siddet uyguladigi fotograflara baktigimizda hep soyle fotograflar goruyoruz:

http://bvinews.com/bvi/wp-content/uploads//2011/03/domestic_violence_080207_ms.jpg

bu durumda, olay neden kadin yapinca sempatik oluyor onu anlamiyorum.


Lulu, birde sunu dusunuyorum. Bir kadinin siddet uygulamasi da bence benligine bir hakaret. Ben J.A olsam boyle birseyi kabul etmezdim ve reklam icin bile olsa boyle bir fotograf cektirmem. Kaldi ki J.A nin reklama ihtiyaci yok.

Anonymous said...

Kesinlikle katılıyorum, üstelik fotoğrafların çirkinliği de cabası. Jennifer Aniston yaşında ve ününde bir kadın neden mal gibi göründüğü bir fotoğraf çekimine razı olmuş, anlayamadım.

Kız kıza toplandık said...

Muge , guya yeni filmleri icinmis bu cekimler. Ancak trailer'i izledim, cekimlerin trailer'la zerre alakasi yok.

Anonymous said...

Ne cliche bir cekim olmus. Bu kadin ne yapsa bana yapay geliyor ve surekli cenesinin genisligi ve dudaklarinin inceliginde takili kalip duruyorum elimde olmadan.

Kız kıza toplandık said...

Serap sen cok dikkatlisin..Soylemesen farkina varmazdim. Ama vucudu tas gibi simdi yukarda allah var :)

Anonymous said...

Bloğuna, bakış açına, konularına ba-yl-dım! :)

Kız kıza toplandık said...

Tesekkur ederim adsiz...Hep beklerim, gene gel :)