Tuesday, June 12, 2012

Hava nasil oralarda usuyor musun?


Kendimde dahil olmak uzere, yerkurenin bu kisminda ve daha yukarisinda yasayan tum insanlara aciyorum...Acaba bu yaz gunesi gorebilecek miyiz?T-shirt, sort, sandalet, terlik giyebilecek miyiz? Aksamlari uzerimde agirlik yapan cift yorgandan bir geceligine bile olsa kurtulabilecek miyim?  Sahiden, ben bunlari cok merak ediyorum.

4 comments:

Anonymous said...

dün istanbul 43 dereceyi gördü. :( gece 12 de 10. kat ın balkonunda gram esinti yoktu. bizde nem ve sıcaktan mahvolmuş durumdayız. mevsimleri ve doğanın dengesini el birliği ile ne hale getirdik :(:(

Kız kıza toplandık said...

Adsiz,

Sen oyle deyince ne guzel icim isindi valla...Sabah arabada hava 12 dereceydi:((

Ama cok dogru soyluyorsun. Bu sikintilarin cogu bizim sucumuz.

Tum gun gunes altinda kizmis, yanyana dikilmis beton firinlarin icinde oturdugumuz surece, serinlik beklememiz sacma olur.

Bahceli, agaclarin golgesinde tum gun korunmus evimiz olsa belki daha farkli olabilirdi. Ne dersin?

Anonymous said...

12 derece mi? :( birazcık güneş gönderiyorum oraya o zaman 10 derece yeter mi :))
doğru söylüyorsun.. keşke daha doğal şartlarda yaşayabilsek. mesleğim gereği ne çok isterdim. (peyzaj mimarıyım) yani (landscape architect)(Landschaftsarchitekt) :):)
doğal olan ne varsa ellerimizle kirlettik. serinliği ağaç gölgesinde tatlı talı esen rüzgardan değil de mikrop yuvası klimalardan,,, sıcaklığı da çıtır çıtır yanan odun ateşinden değil havayı kurutan ısıtıcılardan temin eder olduk :( kışın ortasında canavara benzeyen çilek yedik su gibi tadıyla :( suyu plastik şişelere hapsettik. ayaklarımız çimlere yılda bir kez basar oldu..offf offf.. çevreci ruhum kabardı.. :) umarım herşey daha güzel olur.. ümidim olmasada hayallerim var.. sevgiyle kal..

Kız kıza toplandık said...

Sende sevgiyle kal adsiz...Umarim hayal ettigimiz dunyaya birgun kavusabiliriz...