Saturday, June 12, 2010

Death Proof ve supersonik bilincaltim


Bu gece eve girerken bir kez daha aklima geldi ve sizinle paylasmak istedim...Ben geceleri yanimdan gecen arabalardan cok korkarim.
Unutamayacagim o meshur 2008 senesinin bir bahar gecesiydi, Tarantino'nun Death Proof'unu izledigimde. Film, hoslarina giden genc kizlari siyah dodge challenger marka arabasiyla olduren bir delinin hikayesiydi. Bolca kan, vahset, fetisizm ve siddetin oldugu tipik bir Tarantino filmiydi iste. O gun bugundur, yanimdan ne zaman bir araba gecse,veya ne zaman bana dogru farlarini acmis gelen bir araba gorsem, o film aklima gelir ve icinden Kurt Russel'in cikip beni oldurecegi korkusu sarar. (Siz bilmezsiniz ama benim hayal gucum olagan ustudur). Beni bu kadar etkilemesine ragmen, Tarantino'ya olan sevgim bir tutam bile azalmaz. Kanli igrenc goruntulu diger tum filmlerini izleyip "Wuaaa!!!Nasil koydu ama??!!!" tarzi maskulen yorumlar yapmaktan da kendimi alamam. Evet boylede kaba bir tarzim vardir benim:)))

2 comments:

Makyajlı Kız said...

ben de fiber internete geçtim bastığım an download ediyor 1 dakka da 2-3 film geliyor diyeyim:) dün afgan star diye bir film izledim ama gerçek görüntüler afganistandaki pop star olayını yapmışlar harikaydı çok ilkeller acayip bir film ;)korku filmi seviyorsan ben de acayip bir arşiv var gerilim-korku bayılıyorum :)

Kız kıza toplandık said...

gerilim korku bayilmasamda erkek arkadasim bayiliyor...ama icinde komplo teorileri olan bir filmler varki ikimizde pek bir hayraniyiz. ny'a geldigimden beri bir defa bounty hunter'a gittim sadece...it sucks :) romantik komedi cok sevmiyorum.